Afișez toate cele 5 rezultate

 • Bandă alergare subacvatică

  117.500,00 lei TVA inclus

  Dimensiuni totale – 2650x1500x2150 mm

  Dimensiuni exterioare – 2400x1500x1800 mm

  Dimensiuni interioare – 2030x1350x1350 mm

  Dimensiuni bandă alergare – 1320×725 mm

  Dimensiuni spațiu alergare – 955×465 mm

  Material – Acryl ranforsat

  Culoare cadă – Alb

  Grosime sticlă – 2 cm

  Volum total apă – 2700 lt

  Greutate produs gol – 430 kg

  Viteză minimă – 0.28 m/s

  Viteză maximă – 2.6 m/s

  Purificare apă – Ozonizer 0.75 g/min

  Pompă apă – 1*1 CP

  Sistem hidrauluic – 1×2.2 kw

  8 jeturi apa masaj

  Scaun pliabil pentru SPA

  Rezervor ulei – 26 lt

  Sistem computer control LED 12V

  Ramă suport – oțel galvanizat

  Putere totală -6.5 kw

  Voltaj – 220V-240V-380V/50HZ/60HZ

 • Proiector de stele Extraterstru prietenos

  256,00 lei TVA inclus

  Proiector de stele Extraterstru prietenos este un gadget absolut încântător care aduce magia Cosmosului în orice încăpere. Cu strălucirea ei liniștitoare și proiecția ei fascinantă de stele, constelații si galaxii, această jucărie creează o experiență captivantă pentru oricine, indiferent de vârstă. Indiferent dacă este folosit ca o lumină de noapte reconfortantă pentru copii sau ca un amplificator de ambianță pentru adulți, această jucărie formidabilă are puterea de a transforma orice cameră într-o lume de vis. Capacitatea sa de a trezi un sentiment de uimire il face nu doar o jucărie, ci un portal către Univers. Aprinde imaginația și te transpune într-o nouă dimensiune, mut de uimire în fața misterelor ce se ascund printe stele. Cu o simplă apăsare de buton te poate trimite către un tărâm al frumuseții absolute.

 • Proiector galaxie Astronaut

  137,00 lei TVA inclus

  Proiector galaxie Astronaut: O călătorie cosmică în propria cameră

  Proiectorul galaxie Astronaut este o inovație fascinantă care transformă dormitorul tău într-un portal către univers. Cu designul său unic în formă de astronaut, acest proiector nu doar creează o atmosferă magică, ci oferă și o experiență educativă captivantă.

  Caracteristici cheie:

  • Proiecție uimitoare a galaxiei: Proiectorul redă nebuloase vibrante și stele strălucitoare, creând un spectacol cosmic pe pereții și tavanul tău. Alege dintre 8 efecte de nebuloase și personalizează luminozitatea și rotația pentru a crea o atmosferă unică.
  • Astronaut reglabil: Capul astronautului se rotește la 360 de grade, permițându-ți să proiectezi galaxia în orice direcție dorești.
  • Multiple moduri de funcționare: Proiectorul are două moduri de control: butoane tactile pe bază și o telecomandă convenabilă. Poți selecta diferite moduri de proiecție, regla luminozitatea și seta un temporizator pentru oprire automată.
  • Cadou ideal: Proiectorul Galaxie Astronaut este un cadou perfect pentru copii, pasionați de spațiu și adulți care doresc o atmosferă relaxantă și magică în camera lor.

  Beneficii:

  • Experiență imersivă: Proiectorul te transpune într-o călătorie cosmică, oferindu-ți o perspectivă fascinantă asupra universului.
  • Relaxare și somn îmbunătățit: Atmosfera calmă și liniștitoare creată de proiecție te ajută să te relaxezi și să dormi mai bine.
  • Stimulează imaginația: Proiectorul este o sursă excelentă de inspirație pentru copii și îi poate ajuta să învețe despre spațiu și astronomie.
  • Creează un spațiu unic: Proiectorul transformă orice cameră într-un loc magic și personalizat.

  Proiectorul Galaxie Astronaut este o combinație perfectă de divertisment, educație și relaxare. Cu designul său captivant și funcțiile versatile, este o alegere ideală pentru a aduce magia universului în propria ta casă.

 • Mini boxă Bluetooth proiector galaxie

  191,00 lei TVA inclus

  Mini boxă Bluetooth proiector galaxie este un dispozitiv care îmbină perfect încântătorul spectacol vizual al unui proiector stelar cu sunetul captivant al boxei portabile. Această inovație permite utilizatorilor să se bucure de o experiență multi senzorială. Poți privi uimit frumusețea galaxiilor proiectate pe tavan sau pereți, în timp ce te bucuri de muzica preferată. Ambianța astfel creată, liniștită sau antrenantă, este perfectă pentru relaxare sau meditație, sau pentru întâlniri cu prietenii.

 • Lună magică – Lampă 3D 16 culori

  75,00 lei TVA inclus

  Lună magică – Lampă 3D 16 culori este o încântătoare și versatilă piesă de decor care aduce alura fascinantă a Lunii în orice încăpere. Cu abilitatea sa de a emite 16 culori diferite, această lampă oferă o captivantă experiență de iluminare. Indiferent dacă este folosită în camera copiilor, într-un loc de meditație sau ca obiect decorativ, Lună magică – Lampă 3D 16 culori permite crearea multor stări și ambiente. Textura realistică a suprafeței sale ce imită detaliat suprafața Lunii, la care se adaugă opțiunea de a schimba în diferite nuanțe, o transformă într-o spectaculoasă piesă de decor. Poate să transforme cu ușurință un spațiu obișnuit într-un sanctuar al viselor. Indiferent dacă explorați liniștea superbelor nuanțe de albastru sau violet, ori alegeți o ambianță șic cu tonuri calde galben sau orange, Lună magică – Lampă 3D 16 culori  oferă lumină și inspirație oricărui spațiu.