TERMENI SI CONDITII

General de vânzare – Magazin online GOODZYLLA.COM (TCGV).
Înainte de a utiliza sau de a obține orice materiale, informații, servicii prin acest magazin online, vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile. Aceste prevederi se completează cu Legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în contractele încheiate cu profesioniștii.

Informații despre administratorul magazinului online

Site-ul www.goodzylla.com este administrat de SC GOODZYLLA WORLDWIDE SRL cu sediul in Ordoreanu, comuna Clinceni, str. Mesteacanului 18D, cod postal 077062, judetul Ilfov, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23 / 4374/2020, Cod Identificare Fiscală 43102624, Tel. 0720114433, e-mail: office@goodzylla.com

Acceptarea TCGV

Administratorul vă oferă acces la magazinul online și utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții. Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Administratorul își rezervă dreptul de a completa sau modifica orice informație din magazinul virtual fără a anunța utilizatorii site-ului în prealabil.

Drepturi de autor

Vizitatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va descărca/utiliza conținutul magazinului online GOODZYLLA.COM, imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al administratorului întrucât acesta reprezintă proprietatea administratorului, fiind protejat prin legea dreptului de autor și legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Perfectionarea contractului la distanta, valabilitate

 • Odată cu lansarea comenzii din magazinul online GOODZYLLA.COM, cumpărătorul acceptă comunicarea prin e-mail sau telefonic prin care administratorul își desfășoară activitatea.
 • Acest contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se face verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).

Magazinul online TCGV GOODZYLLA.COM stau la baza contractului astfel incheiat.

 • Administratorul nu consideră sub nicio formă o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.
 • Cumpărătorul devine proprietarul mărfii după confirmarea plății, în cazul plății prin OP sau cu cardul respectiv după efectuarea plății și semnarea documentelor de transport în cazul livrării prin curier cu ramburs.

Preturi, modalitati de plata, facturare

 • Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ costurile de livrare decat daca acest aspect este specificat in mod expres sau este oferit ca bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, vei avea posibilitatea de a solicita o oferta si un operator iti va comunica pretul in cel mai scurt timp.
 • Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
 • Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori la confirmarea comenzii.
 • Pretul produselor din magazinul online GOODZYLLA.COM poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
 • Metodele de plată sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
 • Pe baza informatiilor detinute de GOODZYLLA.COM si a celor furnizate de cumparator, se va emite o factura pentru marfa livrata. Totodată, coletul va fi însoțit de documentația prevăzută de lege pentru produsul (produsele) comandat(e), după caz: certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare etc.

Stocuri

Produsele sunt/nu sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clienții sunt informați corect, conform termenilor și condițiilor, despre disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Rareori pot apărea erori de comunicare în acest sens.

Garantii

SC GOODZYLLA WORLWIDE SRL garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate (in forma in care provin de la parteneri) si insotite de factura fiscala, chitanta (eliberata de administrator sau firma de curierat) si, dupa caz, certificat de garantie (pentru produsele care necesită garanție). Declarăm pe propria răspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr. 1022/2002 privind regimul produselor care pot pune in pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate sa nu puna in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, sa nu produca impact negativ asupra mediului si sa fie in conformitate cu : Directivele CE 67/549 / CEE și 1999/45 / CE (sub rezerva respectării manipulării, transport si depozitare conform Fiselor Tehnice si Fiselor de Securitate emise de furnizor si inițial la sediul companiei și pe site-ul www.goodzylla. com lângă produsele în cauză.

Produsele comercializate au calitate garantata pe perioada inscrisa pe ambalaj, in conditiile respectarii cerintelor de depozitare si transport.

Pentru orice reclamație sau notificare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@goodzylla.com

Informații privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completează cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în contractele încheiate cu profesioniștii.

Politica de returnare

Conform OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din acest contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati in termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile din ziua în care dumneavoastră sau un terț, altul decât transportatorul, indicat de dumneavoastră, intrați în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din acest contract, folosind o declarație fără echivoc, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail. Datele noastre sunt: SC GOODZYLLA WORLDWIDE SRL, str. Mesteacanului 18D, Ordoreanu-Clineni, jud. Ilfov, 077062, email: office@goodzylla.com

Pentru a respecta termenul de retragere, este suficientă transmiterea comunicării privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea termenului de retragere.

DESCARCĂ FORMULARUL DE RETUR

Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți, vă vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare, cu excepția costurilor suplimentare cauzate de faptul că ați ales o metodă de livrare diferită de cel mai ieftin tip de livrare standard pe care îl oferim, fără întârziere. nejustificat și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (transport, livrare, reducere a valorii produselor rezultate din manipulare, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităților și funcționării produselor, taxe poștale sau de orice altă natură) care urmează să fie suportate de către consumatorul în timpul exercitării dreptului de retragere. Costurile curierului sunt nerambursabile. Vom efectua această rambursare folosind aceeași metodă de plată ca cea utilizată pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați fost de acord în mod expres cu o altă metodă de rambursare; În orice caz, nu vi se va percepe nicio taxă ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data primirii înapoi a produselor sau până la momentul în care ne furnizați dovada că ați returnat produsele, cea mai apropiată dată fiind valabilă.

Daca ati primit produse in legatura cu contractul, expediati produsele fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in maxim 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt returnate înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Condițiile dreptului de retragere se aplică numai consumatorilor individuali, definiți la art. 2, pct. 1 din OUG 34/2014.

Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului până când acesta intră în posesia magazinului. Costul aproximativ este estimat la maximum 10 lei/kg.

Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultate din manipulare, altele decât cele necesare pentru a determina natura, calitățile și funcționarea produselor.

La cererea si cu acordul consumatorului, GOODZYLLA WORLDWIDE SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea unui alt produs de o calitate si la un pret echivalent cu cele solicitate la prima comanda. Comanda inițială va fi anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor care înlocuiesc produsul inițial.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu-l folosiți! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit înainte de a lua o decizie de anulare a contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați proceda într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Nu pot fi returnate Produsele care:

 • Au făcut obiectul unei comenzi speciale
 • Au fost personalizate distinct la cererea consumatorului
 • Au fost realizate conform specificațiilor consumatorului (ex: nuanțarea produsului în culoarea dorită de client)
 • Prezintă semne de impact, deteriorare, uzură
 • Au fost desigilate și nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile și eticheta intacte.
 • Sunt puse prin orice mijloc într-o stare nepotrivită pentru revânzare

 

GOODZYLLA WORLDWIDE SRL va suporta cheltuielile de returnare daca ii este imputabila. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decat cele solicitate prin trimiterea acesteia).

Pentru alte informatii legate de returnarea produselor, va rugam sa ne contactati prin formularul de contact sau la adresa de email: office@goodzylla.com.

Program de lucru, livrări, termene

 • O comandă poate fi plasată în orice moment, dar perioada de procesare este de luni până vineri în intervalul orar 8-16, cu excepția sărbătorilor legale.
 • Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate prin flota GOODZYLLA in zona specificata sau prin curieri.
 • Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc este de 48-72 ore din momentul confirmarii livrarii.
 • Livrarile fizice se fac usa in usa, prin curier rapid, serviciu externalizat deci independent de administrator. Pot exista întârzieri în comparație cu timpul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii. In acest caz, administratorul nu isi asuma nicio responsabilitate in numele firmelor de curierat.
 • Administratorul isi asuma responsabilitatea cu privire la livrarea produselor comandate de cumparator. Riscul pierderii bunului este transferat cumpărătorului în momentul livrării efective a bunului.

Obligațiile cumpărătorului

 •  să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre entitatea sa atunci când sunt solicitate, în caz contrar există posibilitatea de a refuza comenzile;
 • sa accepte rezolvarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat administratorului;
 • sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, in momentul trimiterii comenzii.

Obligațiile vânzătorului

 • pentru a oferi utilizatorilor informații profesionale gratuite despre produsele și serviciile sale. Conținutul publicat în magazinul virtual este orientativ. Caracteristicile produselor și documentația tehnică aferentă afișate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori. Imaginile produselor sunt afișate pentru prezentare. În funcție de lotul în care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
 • sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
 • sa livreze produsele in termen de 30 de zile de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;
 • să utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în conformitate cu secțiunea `Confidențialitate`, parte integrantă din TERMENI ȘI CONDIȚII.

Politica de confidențialitate GDPR și Politica de cookie-uri

SC GOODZYLLA WORLDWIDE SRL este un operator de date cu caracter personal înregistrat la Registrul General al Agenției Naționale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr.

Conform Regulamentului UE 2016/679 – Regulamentul general privind protecția datelor GDPR (anterior conform cerințelor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată prin Legea nr./2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice) către SC GOODZYLLA WORLDWIDE SRL cu sediul în Ordoreanu, comuna Clinceni, str. Mesteacanului 18D, cod poștal 077062, județul Ilfov, România, înregistrată la adresa Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23 / 4374/2020, Cod Identificare Fiscală 43102624, Tel. 0720114433, e-mail: office@goodzylla.com prin imputernicit Georgeta MULLER, administratorul SC GOODZYLLA WORLDWIDE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau o alta persoana.

Ce categorii de date procesăm?

În general, colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât dumneavoastră să aveți control asupra tipului de informații pe care ni le furnizați. Datele care vor fi salvate in baza de date a SC GOODZYLLA WORLDWIDE SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare doar daca sunt furnizate voluntar. Refuzul de a le furniza determină imposibilitatea procesării comenzilor trimise online către magazinul virtual GOODZYLLA.COM

Scopul prelucrării

Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii in beneficiul dumneavoastra (incheierea de contracte, facturarea produselor achizitionate, onorarea comenzilor, rezolvarea eventualelor probleme legate de produsele achizitionate) publicitate, marketing, publicitate (pentru a va tine la curent cu cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile pe care le aveti sunteți interesat. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj precum: e-mail/SMS/telefon care conține informații generale și tematice, informații despre produse similare sau complementare celor pe care le-ați achiziționat, informații despre oferte pentru care dvs. au manifestat interes pentru achiziționarea acestora, precum și alte comunicări comerciale) comunicații electronice.

Optarea pentru abonarea la newsletter și participarea voluntară la diferite concursuri/promoții/loterie publicitare implică acceptarea utilizatorilor ca datele lor personale să fie stocate și prelucrate de către societatea SC GOODZYLLA WORLDWIDE SRL.

Site-ul www.goodzylla.com folosește Google Remarketing și Google AdWords, colectând astfel cookie-uri. Cookie-urile sunt fișiere text, controlate de browserul de internet, care în versiunea standard este setat să le accepte. La accesarea magazinului online GOODZYLLA, acesta va solicita browserului de internet să stocheze cookie-uri în memoria PC-ului. Informațiile din cookie-uri generează reținerea anumitor setări/acțiuni între două sesiuni distincte, crescând astfel viteza de încărcare a paginilor la următoarele vizite. Există situații în care adresa IP de la care este accesat site-ul sau cea a site-ului de referință poate fi reținută, dacă este cazul. Cookie-urile permit site-ului să ofere utilizatorului informații personalizate și reclame relevante și nu vor fi vândute, înstrăinate sau închiriate unei terțe părți. Astfel de anunțuri pot apărea pe site-urile web din rețeaua de Rețeaua de display Google și de căutare Google. Partenerii noștri nu vor colecta informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa poștală sau numărul de telefon. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de către Google sau partenerii noștri de publicitate, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la office@goodzylla.com și veți primi instrucțiunile necesare pentru dezactivare. Consultați și următoarea secțiune despre Politica de cookie-uri.

Nu sunteți obligat să furnizați datele. Refuzul tău nu are consecințe. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate terților cu excepția partenerilor/furnizorilor de servicii autorizați cu care există un contract care protejează aceste date primite de la cumpărător sub sancțiunea obligației de a plăti daune. Dacă nu doriți să primiți informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc oferite de SC GOODZYLLA WORLDWIDE SRL vă rugăm să ne informați prin email la: office@goodzylla.com

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră personale

Ca regulă generală, vom stoca datele dumneavoastră cu caracter personal atâta timp cât este necesar pentru atingerea scopului pentru care au fost furnizate sau conform prevederilor legale în vigoare. Ne puteți cere oricând să ștergem anumite informații sau să vă închidem contul și vom răspunde la astfel de solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații, inclusiv după închiderea contului dvs., acolo unde legea aplicabilă sau interesele noastre legitime impun acest lucru.

Drepturile de care beneficiați

Conform GDPR și Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, libera interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa instantei. În același timp, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc și de a solicita ștergerea datelor *. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la office@goodzylla.com

 • De asemenea, aveți dreptul de a merge în instanță.
 • Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.
 • Dacă orice informație despre dvs. este incorectă sau doriți să o modificați, vă rugăm să ne anunțați cât mai curând posibil.

________________________________________________________________

Observații:

* orice persoană are dreptul de a se opune, din motive legitime, prelucrării datelor care o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (ex: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, această declarație nu poate fi inclusă dacă prelucrarea este obligatorie;

* orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nicio justificare, prelucrării datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de confidențialitate pentru a reflecta orice modificări ale modului în care procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricăror astfel de modificări, vom afișa versiunea modificată a Politicii de confidențialitate pe site-ul nostru web, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestei Politici de confidențialitate.

Politica de cookie-uri

CE SUNT COOKIE-urile?
Cookie-urile sunt fișiere mici pe care browserul le descarcă atunci când accesați site-ul https://www.goodzylla.com/. Computerul recunoaște și acceptă automat aceste fișiere prin browserul pe care îl utilizați.

Aceste fișiere pot arăta ca „marcaje” care indică locul unde ați stat ultima dată când ați vizitat site-ul web. Ele pot fi văzute și ca identificatori care anunță site-ul de fiecare dată când revii pe https: /www.goodzylla.com/

Cookie-urile nu sunt periculoase. Computerul le stochează în memorie, dar nu pot accesa sau citi informațiile stocate pe computer. Puteți extinde sau limita parametrii de utilizare a cookie-urilor în browserul pe care îl utilizați pentru a naviga pe internet.

LA CE SUNT UTILE?

Cookies îmbunătățesc viteza de încărcare și experiența de navigare. De exemplu, ele rețin preferințele tale când navighezi un website, precum limba în care dorești să fie afișat conținutul.

Aceste fișiere sunt utilizate și pentru a pregăti statistici anonime care ajută să înțelegem cum interacționează vizitatorii, în general, cu paginile pimtab.ro. Pentru analize, website-ul utilizează serviciul Google Analytics, care folosește cookies. În acest caz, fișierele salvează informații despre utilizarea website-ului, numărul de pagini afișate, sursele din care vin vizitatorii și numărul de vizite. Obiectivul este să îmbunătățim website-ul, astfel încât să ofere servicii și experiențe mai bune vizitatorilor. 

Cookies nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică persoana utilizatorului de Internet.

CÂT TIMP SUNT STOCATE?
Durata de stocare a unui cookie variază în functie de obiectivul cu care acesta este plasat. Cookies de sesiune sunt folosite pentru o singură sesiune de navigare, sunt reținute doar pe durata vizitei și nu sunt stocate după ce utilizatorul părăsește website-ul. Cookies permanente sunt utilizate când utilizatorul revine pe website. 

Poți șterge toate aceste categorii de cookies, în orice moment, prin intermediul setărilor din browser-ul pe care îl folosești pentru navigare. 

CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE DE CATRE ACEST SITE
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de: 

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru publicitate
 •  Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

 COOKIE-URI DE PERFORMANTA
Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului. 

Exemple:

 • setarile volumului pentru video player
 • viteza de video streaming cu care este compatibil browserul

COOKIE-URI PENTRU ANALIZA VIZITATORILOR
De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. 

Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic.

COOKIE-URI PENTRU PUBLICITATE
Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar.

Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookieuri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre vacante, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacante. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori.

De asemenea, setam cookie-uri anonime si prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a va recunoaste ca vizitator al acelui site daca ulterior veti vizita site-ul nostru, va vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informatie.

COOKIE-URI ALE FURNIZORILOR DE PUBLICITATE
Puteti gasi publicitate pe acest site apartinand tertelor parti. Unele dintre aceste parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeasi reclama.

Companiile care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile celor terte parti pot fi folosite pentru a va arata publicitatea targeta si pe alte site-uri, bazandu-se pe navigarea dvs pe acest site. 

ALTE COOKIE-URI ALE TERTELOR PARTI
Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. 

De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.  

CUM LE POȚI OPRI?
În funcție de browser-ul pe care îl folosești, urmează pașii de mai jos ca să stabilești cum vrei să fie utilizate cookies.

ÎN BROWSER-UL CHROME:
În colțul din dreapta-sus, click pe menu-ul Chrome > Settings.
Scroll până în josul paginii, click pe “Show advanced settings”.
În secțiunea „Privacy”, click pe butonul “Content settings”.
În secțiunea „Cookies”, alegi setările preferate.

Pentru a șterge cookies, click pe “All cookies and site data…” pentru a vedea lista cu toate aceste fișiere pe care Chrome le are stocate pe hard-disk. Le poți șterge individual sau pe toate direct, dacă selectezi “Remove All.”

ÎN BROWSER-UL MOZILLA FIREFOX:
Click pe butonul menu și alegi “Preferences”.
Selectezi “Privacy” din menu-ul lateral.
Din combo “History” alegi “Use custom settings for history”.
Selectezi “Accept cookies from sites” pentru a permite folosirea cookies sau deselectezi pentru a nu permite folosirea lor.
Pentru a șterge cookies, click pe “Show Cookies…” și se va deschide o nouă fereastră, unde poți selecta și sterge unul sau mai multe cookies simultan.

ÎN BROWSER-UL INTERNET EXPLORER 11
Selectezi rotița din dreapta sus a browser-ului, apoi alegi Internet Options.
Click pe tab-ul “Privacy” și selectezi “Advanced”.
Alegi “Accept / Block / Prompt” pentru “First-party Cookies”, cât și pentru “Third-party Cookies“. Dacă dorești, tot aici poți bifa “Always allow session cookies”. Apeși OK după ce ai făcut setările.
Pentru a șterge toate cookies, alegi tab-ul “General” din “Internet Options” și click pe “Delete…” din tab-ul “Browsing History”. Bifezi “Cookies and Website Data” și click pe Delete.

Prin utilizarea www.goodzylla.com, ești de acord cu modul în care folosim cookies, în conformitate cu prezenta “Politică privind utilizarea Cookies”. Dacă nu ești de acord, este nevoie să oprești cookies, urmând indicațiile de mai sus, în funcție de browser-ul pe care îl folosești. Dezactivarea utilizării acestor fișiere poate afecta experiența ta de utilizator. Ne rezervăm dreptul de a face orice completări sau modificări la prezenta “Politică cookies”. Eventualele modificări și/sau completări vor fi afișate pe www.goodzylla.com. și vor intra în vigoare de la momentul afișării. Pentru mai multe detalii, te invităm să ne scrii la office@goodzylla.com

Litigii

TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV) se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul companiei, se va apela la instanta judecatoreasca a Tribunalului Ilfov. SC GOODZYLLA WORLDWIDE SRL nu raspunde de prejudiciile cauzate fara culpa sa, de nefunctionarea magazinului online sau pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual ( ex: defectiuni la reteaua de internet). Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca.